Art Director & Photography

“Pentru amatori fotografia este o recreere, pentru profesioniști este muncă, chiar muncă grea, indiferent cât de placută ar putea părea”.
Edward Weston
O echipa tânără, pasionată de ceea ce face și dornică să vă fie alături în cele mai fericite momente, atunci când este vorba de filmare sau fotografie pentru nuntă, botez, aniversare sau orice alt moment important din viața dumneavoastră. Satisfacția noastră vine atunci când voi retrăiti emoțiile, când amintirile vă răman vii, când sunteți fericiți împreună.
Nu ne place să vorbim prea mult despre noi, pentru că nu vrem să vă impresionăm cu discursuri. Lăsăm munca noastră să vorbească.
Filmări nunți în Roman, botezuri sau alte evenimente, fotografii de nuntă, prelucrări și montaj video, prelucrări foto – pentru toate momentele importante din viața dumneavoastră – sunt activități pe care echipa noastră le desfașoară cu succes de peste 10 ani. O echipă experimentată și dinamică, fie că este vorba de Roman sau alte localități, vă stă la dispoziție pentru a vă furniza dumneavoastră un material de o calitate excelentă și amintiri pentru o viață. Păstrarea amintirilor dumneavoastră prețioase este lucrul pe care studioul nostru îl face cu pasiune și profesionalism.

Follow Me